Produk

Piranti Eksperimen Elektrolisis Banyu
  • Air ProPiranti Eksperimen Elektrolisis Banyu

Piranti Eksperimen Elektrolisis Banyu

Piranti Eksperimen Elektrolisis Banyu digawe saka bahan polikarbonat transparan. Iki digawe saka basis eksperimen, elektroda, ruangan sing adhem, tabung pengamatan, ventilasi udara lan corong.

Model:HSCE-026

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Eksperimen Elektrolisis Banyu                       


Gelsonlab HSCE-026 Piranti Eksperimen Elektrolisis Banyu


Katrangan Produk Rinci
Piranti Eksperimen Elektrolisis Banyu digawe saka bahan polikarbonat transparan. Iki digawe saka basis eksperimen, elektroda, ruangan sing adhem, tabung pengamatan, ventilasi udara lan corong.
Kursi diwenehake karo piranti sing nyambungake lan identifikasi polaritas kabel; elektroda nggunakake produksi rod karbon, diameter 4mm, dawa 45mm, ukuran ruangan tertutup 120 mm * 50 mm * 25MM, volume 15ml; nozel pembuangan digawe saka gelas, dawane udakara 50mm, lan produk selang penghubung nggunakake selang susu.
Ukuran umume instrumen udakara 150 mm * 60 mm * 190mm, lan voltase operasi instrumen kasebut yaiku DC 12V.
Panas Tags: Piranti Eksperimen Elektrolisis Air, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.