Produk

Piranti Elektrolisis Banyu Kandhungan Dhewe
  • Air ProPiranti Elektrolisis Banyu Kandhungan Dhewe
  • Air ProPiranti Elektrolisis Banyu Kandhungan Dhewe

Piranti Elektrolisis Banyu Kandhungan Dhewe

Piranti Elektrolisis Banyu mandhiri iki dilengkapi elektroda karbon, tangki plastik, tabung uji plastik sing wis lulus, lan konektor kawat kanggo terminal sing naleni utawa klip buaya. Piranti kasebut kanthi gampang nduduhake elektrolisis banyu lan misahake Hidrogen lan Oksigen.

Model:HSCE-023

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Elektrolisis Banyu Kandhungan Dhewe                  


Alat Elektrolisis Air Gelsonlab HSCE-023, Piranti Elektrolisis Banyu Mandhiri


 

Fitur produk:
 
Ukuran umume: D90 * 100

sel elektrolisis kanggo demonstrasi elektrolisis kualitatif sing cepet lan gampang

 

 

Fitur produk
Dikandhut dhewe
Elektroda Karbon Ganda Klebu
Kelulusan Dual (wisuda 0,1 ml) Tabung Tes Klebu
Terminal Input Voltase 4mm (Abang & Ireng)
Retainer Tabung Tes Dimuat Musim Semi
 
 
Katrangan produk
Elektrolisis banyu kanthi mandhiri iki dilengkapi elektroda karbon, tangki plastik, tabung uji plastik lulusan, lan konektor kawat kanggo terminal naleni utawa klip buaya. Piranti kasebut kanthi gampang nduduhake elektrolisis banyu lan misahake Hidrogen lan Oksigen. Mbukak 6-12 Volt DC kanggo operasi
Panas Tags: Piranti elektrolisis banyu kanthi mandhiri, pabrikan, pemasok, disesuaikan, akeh, merek, China, regane murah, ce, mode, paling anyar, kualitas, maju, awet, adol paling pungkasan, classy, ​​adol panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.