Produk

Alat Elektrolisis Hoffman
  • Air ProAlat Elektrolisis Hoffman
  • Air ProAlat Elektrolisis Hoffman
  • Air ProAlat Elektrolisis Hoffman
  • Air ProAlat Elektrolisis Hoffman
  • Air ProAlat Elektrolisis Hoffman
  • Air ProAlat Elektrolisis Hoffman

Alat Elektrolisis Hoffman

Model:HSCE-020

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alat Elektrolisis Hoffman                              


Gelsonlab HSCE-020 Educational Alat Elektrolisis Hoffman


 

Fitur:

 

Kalebu elektroda karbon ing stopper karet (X2), elektroda platinum ing stopper karet (X2), aparat elektrolisis Hoffman, lan stopcock PFTE (X2)
Gelas borosilat 3,3 kelas
Gelas diwenehi label kanthi cetha
2 elektroda platinum kalebu lan 2 elektroda karbon kalebu
Dering lan penjepit dering ora kalebu, nanging dibutuhake kanggo fungsi siji.
Fitur produk
Aparat voltameter Hoffman kanggo nduduhake efek kualitatif lan kuantitatif saiki ing banyu ing lingkungan pendhidhikan
Awak kaca borosilikat kanggo resistensi bahan kimia, ekspansi termal, kejut, lan panas
19 "tangan nganggo stopcock kanggo nambah gas sajrone eksperimen
Lulus nganti 50mL kanthi tambahan 0,2mL
Panas Tags: Aparatur Elektronik Hoffman, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.