Produk

Jam Sinau Siswa
  • Air ProJam Sinau Siswa
  • Air ProJam Sinau Siswa
  • Air ProJam Sinau Siswa
  • Air ProJam Sinau Siswa
  • Air ProJam Sinau Siswa
  • Air ProJam Sinau Siswa

Jam Sinau Siswa

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jam Sinau Siswa


Gelsonlab HSMM-031 Jam Sinau Siswa, Learn To Tell Time With Geared Practice Clock, Plastic, 4 Inches
Featrue:

Gir internal njaga hubungan jam lan menit sing bener kaya jam nyata
Gampang kanggo bocah nduduhake konsep sing nyritakake wektu
Plastik tahan lama kanggo tahan nggunakake taun suwene
Tangan nganggo kode warna: abang kanggo jam lan biru kanggo tangan menit
Ukurane jam 4 inci
Katrangan produk
Priksa manawa wektu nyritakake dadi kegiyatan sing nyenengake nganggo jam mini iki. Tangan sing obah nggawe siswa gampang ngerti hubungane antarane jam lan menit. Digawe saka plastik awet. ETA Hand2Mind 4731. Produk pendidikan, manipulatif, lan kit nggabungake prinsip matematika lan sains sing diterapake ing proyek berbasis kelas lan homeschool. Guru ing kelas pra-K, sekolah dhasar, lan sekolah menengah nggunakake kit pendidikan, produk, lan manipulatif kajawi kurikulum matematika, ilmu pengetahuan, literasi, lan STEM kanggo nduduhake konsep lan aplikasi dunia nyata liwat kegiyatan aktif.

Panas Tags: Jam Pembelajar Siswa, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.