Produk

Set Geometrik Sekolah
  • Air ProSet Geometrik Sekolah
  • Air ProSet Geometrik Sekolah
  • Air ProSet Geometrik Sekolah
  • Air ProSet Geometrik Sekolah
  • Air ProSet Geometrik Sekolah
  • Air ProSet Geometrik Sekolah

Set Geometrik Sekolah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Geometrik Sekolah


Gelsonlab HSMM-017 Papan Tulis Cerdas Sekolah lan Pambusak Marker Alat Nyusun segitiga set kothak set Geometris Set kothak

Fitur:

Kothak Geometris, kompas, protractor, penguasa 100cm, tongkat piwulang, Iki kanggo guru sing digunakake ing kelas matematika, nuduhake siswa carane ngukur garis lan sapanunggalane.

Didol minangka Set 5
Piranti kuning visibilitas dhuwur kanthi tandha ireng sing kontras
Alat panyusunan gedhe ngidini sampeyan nggambar ing kapur utawa papan putih
Nangani lan driji kanggo posisi sing gampang
Bantalan karet kanggo nyegah goresan lan genggeman luwih gedhe
Katrangan produk
Dirancang kanggo digunakake nganggo kapur utawa spidol. Piranti kuning visibilitas dhuwur kanthi tandha ireng bening kalebu gagang trep ing segitiga lan protractor lan genggeman driji ing pinggir lurus. Kalebu: 14 "protractor, 2 segitiga (20" lan 23 ", 20/70 lan 45/45 derajat), meteran kanthi kalibrasi inci lan metrik lan kompas 17". Setel 5 Piranti Panyusunan Gedhe Supaya Sampeyan Digambar Ing Kapur utawa Papan Tulis. Piranti kuning visibilitas dhuwur kanthi tandha ireng sing kontras. Bisa digunakake nganggo kapur utawa spidol. Nangani lan driji kanggo posisi sing gampang. Bantalan karet kanggo nyegah goresan lan genggeman luwih gedhe.

Model matématika plastik kualitas dhuwur disetel model kothak

Ukuran karton: 56 * 33 * 29 cm

50 pcs / karton

G / W .: 13,50 kg / ton

N / W.: 12.00 kg / liter

Panas Tags: Set Geometrik Sekolah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.