Produk

Flask Volumetrik Plastik
  • Air ProFlask Volumetrik Plastik
  • Air ProFlask Volumetrik Plastik
  • Air ProFlask Volumetrik Plastik
  • Air ProFlask Volumetrik Plastik
  • Air ProFlask Volumetrik Plastik
  • Air ProFlask Volumetrik Plastik

Flask Volumetrik Plastik

Model:HSCW-021

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol volumetrik plastik                                


Gandumlab HSCW-021 Plastik Volumetric flask, Ngukur labu kanggo Laboratorium


 

Flask volumetrik (kanthi skala) nggunakake cetakan jotosan level 1 PP (polipropilen transparan maju). Ora beracun; resistensi asam lan alkali, resistansi korosi, resistensi suhu dhuwur (120 â "ƒ); Kualitas tinggi, regane murah! Apa pilihan eksperimen pisanan, produk kimia;
 
Spesifikasi produk: 10 ml, 25ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml
 
Umume digunakake ing kulawarga, sekolah, pabrik, laboratorium lan pengukuran cair utawa panggunaan liyane.
Panas Tags: Flask Volumetrik Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.