Produk

Beaker Pengukuran Rhombik Plastik
  • Air ProBeaker Pengukuran Rhombik Plastik
  • Air ProBeaker Pengukuran Rhombik Plastik
  • Air ProBeaker Pengukuran Rhombik Plastik
  • Air ProBeaker Pengukuran Rhombik Plastik

Beaker Pengukuran Rhombik Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pangukur ganggang plastik                           


Gelsonlab HSCW-013 Pangukur ganggang plastik 1500ml


 

Materi PP berkualitas tinggi

Akses lan kapasitas bahan baku cair sing bobot lan panganan kanggo Laboratorium.
Alat panggangan sing dibutuhake Baking kanthi ngukur bahan baku kanggo panganan minangka dhasar sukses
Minyak ing omah, susu lan sapanunggalane kudu ngukur cairan kanthi akurat bisa digunakake
Panas Tags: Pabrik Pengukur Rhombik Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.