Produk

Pengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup
  • Air ProPengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup
  • Air ProPengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup
  • Air ProPengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup
  • Air ProPengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup
  • Air ProPengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup
  • Air ProPengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup

Pengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pangukur plastik karo gelas kanthi tutup                       


Gelsonlab HSCW-009 Plastik ukuran Beaker kanthi tutup 120ml


 

Materi PP berkualitas tinggi

Akses lan kapasitas bahan baku cair sing bobot lan panganan kanggo Laboratorium.
Alat panggangan sing dibutuhake Baking kanthi ngukur bahan baku kanggo panganan minangka dhasar sukses
Minyak ing omah, susu lan sapanunggalane kudu ngukur cairan kanthi akurat bisa digunakake

 
Panas Tags: Pengukur Gelas Plastik Kanthi Tutup, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.