Produk

Gelas Plastik Kanthi Wisuda Ireng
  • Air ProGelas Plastik Kanthi Wisuda Ireng

Gelas Plastik Kanthi Wisuda Ireng

Plastik Beaker kanthi Wisuda Ireng dirancang kanggo digunakake ing laboratorium nanging uga asring digunakake ing omah utawa garasi. Gelas iki duwé 5 "dhuwure, lan diametere 3,5".

Model:HSCW-005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelas Plastik Kanthi Wisuda Ireng                      


Gelsonlab HSCW-005 Plastik Beaker 600ml, Plastik TPX, kanthi Spout - Wisuda Ireng



Katrangan produk

600ml, gelas plastik TPX kanthi spout. Wisuda biru tahan kimia, dicithak saben 100 ml. Baris wisuda 50ml. Gelas jernih sing tahan lama lan tahan banter iki nduweni resistensi kimia sing apik, bisa tahan otomatis lan tahan suhu nganti 180 ° C.

Dirancang kanggo digunakake ing laboratorium nanging asring digunakake uga ing omah utawa garasi. Gelas iki duwé 5 "dhuwure, lan diametere 3,5".

Kapasitas liyane sing kasedhiya 50ml, 100ml, 150ml, 500ml, 1000ml lsp.
Panas Tags: Gelas Plastik Kanthi Wisuda Ireng, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.