Produk

Gelas Plastik Laboratorium
  • Air ProGelas Plastik Laboratorium
  • Air ProGelas Plastik Laboratorium
  • Air ProGelas Plastik Laboratorium
  • Air ProGelas Plastik Laboratorium
  • Air ProGelas Plastik Laboratorium
  • Air ProGelas Plastik Laboratorium

Gelas Plastik Laboratorium

Model:HSCW-004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelas Plastik Laboratorium                               


Set Gelas Plastik Gelsonlab HSCW-004, 9 Ukuran 30ml, 50ml, 100ml, 150ml, 250ml, 400ml, 500ml, 600ml, 1000ml, Stackable with Spout, Mould Graduation

Bahan PP berkualitas tinggi saka 30ml, 50ml, 100ml, 150ml, 250ml, 400ml, 500ml, 600ml, 1000ml

 

Akses lan kapasitas bahan baku cair sing bobot lan panganan kanggo Laboratorium.
Alat panggangan sing dibutuhake Baking kanthi ngukur bahan baku kanggo panganan minangka dhasar sukses
Minyak ing omah, susu lan sapanunggalane kudu ngukur cairan kanthi akurat bisa digunakake

9 Ukuran 30ml, 50ml, 100ml, 150ml, 250ml, 400ml, 500ml, 600ml, 1000ml
Ringan, gampang ditangani lan diresiki, bisa digunakake bola-bali.
Tahan kimia sing apik, awet lan bisa dilacak kanthi otomatis.
Digawe saka plastik polipropilena kanthi spout pour ing sisih ndhuwur.
Lulus sing wis lulus, gampang diwaca, digunakake ing pawon utawa laboratorium.
Panas Tags: Pabrik Plastik Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.