Produk

Pengukur Plastik Kanthi Gagang
  • Air ProPengukur Plastik Kanthi Gagang
  • Air ProPengukur Plastik Kanthi Gagang
  • Air ProPengukur Plastik Kanthi Gagang
  • Air ProPengukur Plastik Kanthi Gagang
  • Air ProPengukur Plastik Kanthi Gagang
  • Air ProPengukur Plastik Kanthi Gagang

Pengukur Plastik Kanthi Gagang

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengukur plastik kanthi genggeman                     


Gelsonlab HSCW-007 Plastik ukuran Beakers kanthi gagang beda kapasitas sing kasedhiya


 

Bahan PP berkualitas tinggi saka 250ml, 500ml, 1000ml, 2000ml, 3000ml, 5000ml

Akses lan kapasitas bahan baku cair sing bobot lan panganan kanggo Laboratorium.
Alat panggangan sing dibutuhake Baking kanthi ngukur bahan baku kanggo panganan minangka dhasar sukses
Minyak ing omah, susu lan sapanunggalane kudu ngukur cairan kanthi akurat bisa digunakake.
Panas Tags: Gelas Ukur Plastik Kanthi Gagang, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.