Produk

Gelas Kerucut Plastik
  • Air ProGelas Kerucut Plastik
  • Air ProGelas Kerucut Plastik
  • Air ProGelas Kerucut Plastik
  • Air ProGelas Kerucut Plastik
  • Air ProGelas Kerucut Plastik
  • Air ProGelas Kerucut Plastik

Gelas Kerucut Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelas kerucut plastik                                   


Gelsonlab HSCW-008 Plastik Ukuran Peeling Gelas kanggo panggunaan Laboratorium

 

 

Bahan PP berkualitas tinggi saka 25ml, 50ml, 100ml, 250ml

 

Akses lan kapasitas bahan baku cair sing bobot lan panganan kanggo Laboratorium.
Alat panggangan sing dibutuhake Baking kanthi ngukur bahan baku kanggo panganan minangka dhasar sukses
Minyak ing omah, susu lan sapanunggalane kudu ngukur cairan kanthi akurat bisa digunakake

Panas Tags: Gelas Kerucut Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.