Produk

Centrifuge Mikro
  • Air ProCentrifuge Mikro
  • Air ProCentrifuge Mikro

Centrifuge Mikro

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Mikro                                         


Gelsonlab HSTC-SmartSpin Smart muter Micro centrifuge

Smart Spin Microcentrifuge cocog kanggo muter cepet. Mult-Rotor bisa diselehake 12 microtubes lan / utawa 4 (8X0.2ml) strip PCR lan Strip-Rotor bisa dilebokake 4 (12X0.2ml) PCR strip. Kecepatan maksimal bisa tekan 12000rpm / menit. SmartSpin Microcentnfuge minangka sentrifug pribadi kanthi kapasitas lan fleksibilitas sing ora ana tandhingane.

Fitur


Wektu saka 1sec-999min

Multi-Rotor kanggo tabung lan Strip

Tampilan LCD wektu lan kacepetan

Kapasitas dobel minicentrifug

Kacepetan sing bisa disetel saka 1000rpm-12000rpm

Data Teknis


Kacepetan: luwes, 1000-12000 RPM

Temp Operasi: 5â „ƒ-40â„ ƒ

Elactrical: 100-2500V, 50-60Hz 30W

Kapasitas: tabung 12X1.5ml / 2.0ml
Tabung PCR 32X0.2ml
4 strip XPCR (8X0.2 ml)

4X PCR strip (12X0.2ml)

Panas Tags: Centrifuge Mikro, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.