Produk

Udara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek
  • Air ProUdara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek
  • Air ProUdara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek
  • Air ProUdara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek
  • Air ProUdara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek
  • Air ProUdara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek
  • Air ProUdara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek

Udara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Udara Laboratorium Nguripake Centrifuge Kacepetan sing Cendhek


Udara Laboratorium Gelsonlab HSTC-TopSpin Cooled centrifuge kacepetan ngisor
Centrifuge bench Topspin cocog kanggo ekstraksi produk medis, bank getih, uji klinis lan serum getih, plasma, cairan awak lan spesimen biologis ing laboratorium biologi.

Fitur


NGgunakake sistem kontrol drive vektor infineon sing luwih maju lan bisa dipercaya, RPM. RCF lan wektu bisa dikontrol kanthi akurat
Parameter aperasional ditampilake lan disetel ing jendela tampilan LCD gedhe 5 inci banget.
Motor frekuensi variabel tanpa sikat tanpa pangopènan, kisaran kecepatan 100-6000rpm. Akurasi ± 15rpm;
Tambah kacepetan lan RCF yaiku 10rpm / 1Oxg
Nyetel wektu operasi: 1-9 Jam / 1-99Minit / 1-59 Detik kasedhiya telung mode. Akurasi ± 1 Kapindho
Urut Spin (Flash), Pencet tombol lan bisa tekan centrifuging cepet & trep, lan simpen parameter operasional pungkasan kanthi otomatis.
Bahan kekuatan dhuwur kanggo mesin lan rotor kanthi tahan korosi, preformansi penyegelan sing apik lan bisa dilacak; ruangan stainless steel kuwat lan awet
Kunci dobel jinis sedhot otomatis kanthi sepi lan aman, nyepetake kacepetan ditampilake kanthi nyata ing layar LCD kanggo nyukupi kabeh jinis syarat.
Tombol siji kanggo nyetel lan ngganti paramèter operasi kanthi cepet.
Tutup kalebu sistem proteksi over-speed, over-current, voltase lan sistem ketidakseimbangan sing aman supaya mesin bisa dioperasikake, tandha swara sawise operasi utawa kesalahan, tampilan LED nuduhake kode kesalahan sing cocog
Sistem pendingin ventilasi lan teknologi panas pertukaran udara sing apik sing bakal nyuda suhu rotor supaya conto tandha swara ora rusak lan mbukak led otomatis sawise rotor mandheg.
Iki kalebu spacer ing njaba ruangan kanggo nyedhot gangguan nyuda geter;


Panas Tags: Laboratorium Udara Pending Pending Centrifuge Kacepetan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.