Produk

Centrifuge Mini Cepet
  • Air ProCentrifuge Mini Cepet

Centrifuge Mini Cepet

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Mini Cepet


Gelsonlab HSLC-04R-N Centrifuge mini Speed ​​Cepet
Iki digawe saka plastik kekuatan tinggi kanthi kaunggulan struktur kompak lan gampang operasi. Cocog kanggo analisis kualitatif serum getih lan plasma ing rumah sakit lan laboratorium biokimia.

Fitur

1, Lingkup pasokan kalebu rotor
2, Bisa nahan macem-macem tabung sampel
3, Jejak cilik
4, Sederhana kanggo dioperasikake
5, nyetel kacepetan langkah

Model


HSLC-04R-N
MAX RPM
4000RPM, nyetel kacepetan langkah
Max RCF
1790xg
Timer

-----

Kapasitas rotor
20mlx6
Tegangan
110V 60Hz / 220V 50Hz
Ukuran (mm)
Ø250 × 220 mm
Bobot
3,5kg


Panas Tags: Centrifuge Mini Kacepetan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.