Produk

Digital Mini Centrifuge
  • Air ProDigital Mini Centrifuge

Digital Mini Centrifuge

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digital Mini Centrifuge


Gelsonlab HSLC-04D Mini Cepet Centrifuge kanthi Digital

Fitur

Rotor sudut kanthi kapasitas 6 tabung cocog kanggo macem-macem spesifikasi tabung sampel
Loro ujung kasebut kompak lan gampang dioperasikake
Cangkang plastik kekuatan dhuwur duwe struktur sing gampang lan operasi sing sederhana.
Kecepatan tampilan digital lan wektu mlaku
Mesin mandheg nalika tutup ndhuwur mbukak.
Mesin kasebut nduweni fungsi memori lan bisa nyimpen parameter jangka pungkasan.
Plasma getih lan serum dianalisis kualitatif ing rumah sakit lan laboratorium biokimia.
Model LC-04D
MAX RPM 4000RPM
Max RCF 1790xg
Timer 0-30min
Kapasitas rotor 20mlx6
Tegangan 110V 60Hz / 220V 50Hz
Ukuran (mm) 270 × 250 × 220 mm
Bobot 4kg


Panas Tags: Digital Mini Centrifuge, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.