Produk

Centrifuge Cepet
  • Air ProCentrifuge Cepet

Centrifuge Cepet

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Cepet                                 


Gelsonla HSLC-04L Centrifuge Cepet


Fitur

1, Kasus Plastik Kuat kanthi tutup logam
2, Motor tanpa sikat, kacepetan tampilan LCD, RCF lan wektu otomatis
3, weker kanthi cepet lan ora seimbang
4, kontrol panel tutul, mandeg kanthi otomatis sawise tutup mbukak
5, tampilan kode kesalahan, nyetel munggah lan mudhun kanthi cepet
6, Cocog kanggo analisis kualitatif serum getih lan plasma


Model

HSLC-04L
MAX RPM
4000 RPM, nyetel kacepetan tanpa langkah, kacepetan tampilan LCD, RCF lan wektu otomatis
Max RCF
2325xg
Timer
0-99min
Kapasitas rotor
20mlx12 (standar)

Tegangan

110V 60Hz / 220V50Hz
Ukuran (mm)
320x340x280mm
Bobot
9kg

Katrangan

Nomer pesenan
Kapasitas rotor
Max RCF
LC-04L
A 042012 (standar)
20mlx12
2325xg
Centrifuge LC-04L kanthi
A042008
20mlx8
2325xg
Centrifuge LC-04L kanthi
A041518
15mlx18
2325xg
Centrifuge LC-04L kanthi
A040512
Tabung eppendrof 5ml x12

1790xg


Panas Tags: Centrifuge Kacepetan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.