Produk

Plus Centrifuge Kacepetan Rendah
  • Air ProPlus Centrifuge Kacepetan Rendah

Plus Centrifuge Kacepetan Rendah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plus Centrifuge Kacepetan Rendah                           


Gelsonlab HSLC-04BPlus Cepet Centrifuge


Fitur

1, plastik sing kuat, cilik, entheng, nyetak streamline, apik
2, Kanthi kunci lawang mekanik, Tutup lawang ditutup, dikunci lan dilindhungi, tutup mbukak lan bakal mandheg
3, area ndeleng amba, kanggo ndeleng kahanan kerja
4, nyepetake nyepetake kanthi bertahap, Efek pamisahan wis jelas
5, Kacepetan tampilan pointer, kontrol kacepetan luwih sithik
6, digunakake kanggo analisis kualitatif serum getih lan plasma ing rumah sakit lan laboratorium biokimia

Model LC-04BPlus
Maks. Kacepetan 4000 RPM, kontrol kacepetan tanpa langkah, Kecepatan tampilan pointer
Max RCF 2325xg
Wektu 0-30mins
kapasitas 20mlx12 (standar)
Pasokan listrik 110V 60Hz / 220V50Hz
Ukuran (mm) 320x340x280mm
bobote 9kg

Katrangan Pesenan nomer Rotor kapasitas Max RCF
LC-04BPlus A 042012 (standar) 20mlx12 2325xg
LC-04B Ditambah karo A 042006 20mlx6 1790xg
LC-04BPlus karo A042008 20mlx8 2325xg
LC-04BPlus karo A041518 15mlx18 2325xg

LC-04BPlus karo A041012 10mlx12 2325xg

Panas Tags: Plus Centrifuge Kacepetan Rendah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.