Produk

Instrumen Ngomong Sel Leclanche
  • Air ProInstrumen Ngomong Sel Leclanche

Instrumen Ngomong Sel Leclanche

Model:HSCE-007

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Instrumen Tell cell Leclanche                             


Gelsonlab HSCE-007  School Educational equipment Instrumen Tell cell Leclanche


 

Morfologi batere mangan seng ing wulangan.
Cangkir transparan, karbon, lan disambungake karo terminal positif; ring njaba duwe cincin seng cedhak karo pinggir cangkir, lan terminal negatif. Ana tong minyak tempel padat lan fase cincin seng kanthi lapisan pati pati isolasi lan pembentukan elektrolit, lan ana gandhengane karo mangan dioksida minangka katoda. Ukuran umume udakara 55 * 55 * 119mm.
Cathetan: Produk iki diprodhuksi udakara 1.5V listrik, kayata panempatan sing suwe bisa nyebabake listrik ilang. Yen batere kurang, batere bisa ditambah miturut pandhuan cara kasebut.
Panas Tags: Leclanche Cell Tell Instrument, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.