Produk

Tabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium
  • Air ProTabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium
  • Air ProTabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium
  • Air ProTabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium
  • Air ProTabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium
  • Air ProTabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium
  • Air ProTabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium

Tabung Uji Stopper Kaca Kaca Laboratorium

Model:HSCG-1238

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabung uji coba stopper Kaca Laboratorium                 


 Gelsonlab HSCG-1238 Tabung uji coba stopper Kaca Laboratorium


 

Fitur:


Tabung uji plastik bening
Sisih bunder kanthi desain tutup, gampang digunakake
Cocog kanggo eksperimen laboratorium utawa barang-barang cilik ing omah sing nggunakake panggunaan

 

Kapasitas:

5ml
10ml
15ml
20ml

Panas Tags: Tabung Uji Stopper Kaca Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.