Produk

Iodine Flask With Stopper
  • Air ProIodine Flask With Stopper
  • Air ProIodine Flask With Stopper
  • Air ProIodine Flask With Stopper
  • Air ProIodine Flask With Stopper
  • Air ProIodine Flask With Stopper
  • Air ProIodine Flask With Stopper

Iodine Flask With Stopper

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Iodine Flask karo Stopper                              


GelsonLab HSCG-1123 Laboratorium Iodine Flask with Stopper 100-1000ml Flask Conical Flask 3.3 Borosilicate Glass Lab Iodine Sealed Flask

Fitur:

1. Digawe saka kaca sing kandel, kanthi kekuwatan fisik dewa, kuat lan awet
2. Dheweke duwe stopper kaca sing ngalangi cairan saka penguapan
3. Tandha skala sing jelas kanggo gampang ngira volume cairan, bahan transparan, gampang diamati kahanan reaksi internal
4. Cocog kanggo ilmu pengetahuan utawa laboratorium omah
5. Botol sing bisa digunakake maneh
Rincian Produk
Iodine Flask, Wide Spout, Flask Type Erlenmeyer, Labware Kapasitas - Metric 500mL, Labware Kapasitas - Inggris 16,9 ons, Labware Basic Material Glass, Labware Body Material Glass, Labware Neck Style Canted, Including Closure Ya, Labware Closure Color Clear, Range Graduation 100-500 mL, Divisi Divisi 100mL, Steril / Non-Steril Non-Steril, Autoclavable Ya, Transparan Kejelasan Labware, Warna Tubuh Labware Bening, Stopper Type Closed Labware, Dhuwur Labware - Inggris 7.9 In.

 

Iodine Flask with Gound-in Glass Stopper, spout amba
Kapasitas (ml) Tutuk Dhasar Standar O.D. saka bohlam (mm) Dhuwur (mm)
100 18.8 / 17 64 105
150 18.8 / 17 80 120
250 29.2 / 22 85 140

500 29.2 / 22 105 175

Panas Tags: Botol Yodium Kanthi Stopper, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.