Produk

Flask Penyulingan Kaca Laboratorium
  • Air ProFlask Penyulingan Kaca Laboratorium
  • Air ProFlask Penyulingan Kaca Laboratorium
  • Air ProFlask Penyulingan Kaca Laboratorium
  • Air ProFlask Penyulingan Kaca Laboratorium
  • Air ProFlask Penyulingan Kaca Laboratorium
  • Air ProFlask Penyulingan Kaca Laboratorium

Flask Penyulingan Kaca Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Flask Penyulingan Kaca Laboratorium                         


Gucilab HSCG-1131 Flask Penyulingan Kaca Laboratorium


 

Botol sulingan leher tunggal, bunder ing ngisor digawe saka gelas borosilikat sing berkualitas, saengga bisa digawe panas langsung liwat geni sing mbukak lan bakal tahan variasi termal laboratorium khas kaya pemanasan lan pendinginan.

 

Distilling Flask
Kapasitas (ml) Tutuk Dhasar Standar O.D. saka bohlam (mm) Dhuwur (mm) O.D. Tabung Sisih (mm) Panjang Tabung Sisih (mm)
50 22 53 135 7 80
100 22 66 174 7 100
250 24 86 216 8 125
500 30 109 275 8 150
1000 35 135 320 9 180
2000 42 168 408 10 225
3000 48 192 450 11 250
5000 57 230 530 12 290

Panas Tags: Botol Penyulingan Kaca Laboratorium, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.