Produk

Flask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper
  • Air ProFlask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper
  • Air ProFlask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper
  • Air ProFlask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper
  • Air ProFlask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper
  • Air ProFlask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper
  • Air ProFlask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper

Flask Volumetrik Kaca Kanthi Stopper

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Flask Volumetrik Kaca kanthi Stopper                        


Gelsonlab HSCG-1621 Laboratory Clear Borosilicate Flask Volumetrik Kaca kanthi Stopper


 

Fitur:

 

1. Kaca Borosilikat Kelas
2. Kalebu 10-2000ML flasks karo stoppers kaca
3. Toleransi ± 0,100 ml
4. Selaras karo standar ASTM-E288
5. Gampang diwaca kelulusan biru
 

Spesifikasi:

 

Flask Volumetrik, kanthi Stopper Kaca Ground utawa Stopper Plastik
Kapasitas (ml) Dhuwur (mm) O.D awak (mm) O.D gulu (mm) Jumlah per kasus
10 100 28 9 288
25 112 38 10 288
50 140 46 11 288
100 182 59 12 144
250 225 80 14 72
500 250 101 17 48
1000 320 126 19 12

2000 370 157 24 6


Panas Tags: Botol Volumetrik Kaca Kanthi Stopper, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.