Produk

Lab Segitiga Flask Beaker
  • Air ProLab Segitiga Flask Beaker
  • Air ProLab Segitiga Flask Beaker
  • Air ProLab Segitiga Flask Beaker
  • Air ProLab Segitiga Flask Beaker
  • Air ProLab Segitiga Flask Beaker
  • Air ProLab Segitiga Flask Beaker

Lab Segitiga Flask Beaker

Model:HSCG-1121

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lab Segitiga Flask Beaker                                  


Gelsonlab HSCG-1121 Laboratory Glass Erlenmeyer Flask Lab Segitiga Flask Beaker Conical Flask Borosilicate 3.3 Glass


 

Fitur:

Kapasitas: 50, 250, 500,1000, Flask 2000,3000,5000ml
Geser kualitas tinggi 3,3 gelas borosilikat
Dhuwur saben ing ngisor iki :, 50ml = udakara. 85mm, 150ml = udakara 120mm, 250ml = udakara 140mm, 500ml = udakara 175mm, 1000ml = udakara 220mm
Spesifikasi ASTM E960, persyaratan Tipe I
121C / 250F ditindakake kanthi alon lan ati-ati supaya ora rusak. Tugas abot Bisa digunakake maneh.
 

Spesifikasi:

Flask Konical, Tutuk Sempit, kanthi Wisuda
Kapasitas (ml) O.D. saka gulu (mm) O.D. saka bohlam (mm) Dhuwur (mm)
50 26 54 80
100 32 66 106
150 32 75 124
200 34 79 132
250 34 85 140
300 34 90 162
500 38 103 184
1000 45 131 214
2000 50 166 280
3000 50 187 310

5000 50 220 365

Panas Tags: Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Terakhir, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.