Produk

Botol Nyaring Kaca
  • Air ProBotol Nyaring Kaca
  • Air ProBotol Nyaring Kaca
  • Air ProBotol Nyaring Kaca
  • Air ProBotol Nyaring Kaca
  • Air ProBotol Nyaring Kaca
  • Air ProBotol Nyaring Kaca

Botol Nyaring Kaca

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol Nyaring Kaca    

                                 

GelsonLab HSCG-1431 Laboratory Botol Nyaring Kaca for Chemial laboratory use


 

Katrangan produk
Botol nyaring buchner digawe saka Borosilicate 3,3 gelas kualitas apik lan abot. Kapasitas 100ml Lengan sisih integral lan pelek manik. Bentuk conical kanggo nyegah tumpahan.
Flask ukurane 4,25 "dhuwur lan ukuran dhasar dhiameter 2,75". Gulu duwe diameter njero lan njaba sing berukuran 21mm & 26mm (masing-masing). Lengan sisih dawa 1 ", kanthi diameter njero lan njaba ukurane 3mm & 7mm (masing-masing).

Autoclavable, kanthi daya tahan kimia sing unggul. Gradien suhu sithik- bisa tahan suhu dhuwur lan kejut termal. Kaca Eisco Labs Borosilicate duwe toleransi panas ing ngisor iki: Titik Saring -515 ° C | Titik Annealing 565 ° C | Titik Lembut 820 ° C.

 

100ml
250ml
500ml
1000ml


Panas Tags: Botol Nyaring Kaca, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.