Produk

Centrifuge A1 Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge A1 Refrigerated Kacepetan Dhuwur

Centrifuge A1 Refrigerated Kacepetan Dhuwur

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur


Gelsonlab HSHC-20F Centrifugege kulkas kanthi kecepatan tinggi medis

Fitur

1, Jenis horisontal

2, DC frekuensi motor tanpa sikat,

3, kompresor pendinginan TECUMSEH Prancis

4, kacepetan tampilan LED, RCF lan wektu otomatis

5, ngaktifake alarm fungsi otomatis

6, kontrol panel tutul,

7, kanthi kunci safety lan kunci lawang elektromagnetik

8, tampilan kode kesalahan, nyetel munggah lan mudhun kanthi cepet

9, cocok kanggo riset babagan gen lan asam proteinnukleat

10, tampilan LCD opsional, Inverter Motor

Model

HSHC-20F

MAX RPM

20000 RPM, pangaturan kacepetan tanpa langkah, kacepetan tampilan LED, RCF lan wektu otomatis

Max RCF

26500xg

Timer

0-99min

Kapasitas rotor

Angle Rotor 1.5ml / 2ml x12 (standar)

Range suhu

-20â „ƒ ~ + 40â„ ƒ

Akurasi suhu

± 2â „ƒ

Tegangan

220V 50Hz

Ukuran (mm)

560x460x370mm / 760x520x390mm

Bobot

65kg / 100kg


Katrangan

Nomer pesenan

Kacepetan maksimal

Kapasitas rotor

Max RCF

Rotor opsional 1

A200212

20000

1,5 / 2 ml × 12

27800 × g

Rotor opsional 2

A130224

13500

1,5 / 2 ml × 24

17000 × g

Rotor opsional 3

A121012

12000

10ml × 12

14300 × g

Rotor opsional 4

A130510

13000

5ml × 10

11400 × g

Rotor opsional 5

A115006

11000

50ml × 6

11000 × g

Rotor opsional 6

A130548

13000

0,5 ml × 48

12800 × g

Rotor opsional 7

A1010004

10000

100ml × 4

9680 × g

Rotor opsional 8

S044802

4000

48 bolongan microplate × 2

1400 × g


Panas Tags: Centrifuge A1, Pendingin Berkecepatan Tinggi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.