Produk

Botol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah
  • Air ProBotol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah
  • Air ProBotol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah
  • Air ProBotol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah
  • Air ProBotol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah
  • Air ProBotol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah
  • Air ProBotol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah

Botol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemah

Model:HSCG-1122

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol Erlenmeyer Kaca kanthi Stopper Kaca Lemah           


Gelsonlab HSCG-1122 Botol Erlenmeyer Kaca kanthi Stopper Kaca Lemah 50-5000ML Borosilicate Glass Conical Flask Prevent Evaporation of Objects in The Flask 


 

Fitur:

1. Kaca Borosilikat Kelas
2. Kalebu 50-5000ML flasks karo stoppers kaca
3. Toleransi ± 0,100 ml
4. Selaras karo standar ASTM-E288
5. Gampang diwaca kelulusan biru
 

Spesifikasi:

Flask conical karo Stopper Kaca ing lemah
Kapasitas (ml) Tutuk Dhasar Standar (mm) O.D. saka bohlam (mm) Dhuwur (mm)
50 14.5 / 23 51 85
50 18.8 / 26 51 85
100 14.5 / 26 64 105
100 18.8 / 26 64 105
100 29.2 / 32 64 105
250 18.8 / 26 85 140
250 29.2 / 32 85 140
250 40/45 85 140
500 29.2 / 32 105 175
500 40/45 105 175
1000 40/45 131 220
2000 40/45 166 280
3000 40/45 187 310

5000 40/45 220 385

Panas Tags: Botol Erlenmeyer Kaca Kanthi Stopper Kaca Lemari, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.