Produk

Corong Nyaring Kaca Buchner
  • Air ProCorong Nyaring Kaca Buchner
  • Air ProCorong Nyaring Kaca Buchner
  • Air ProCorong Nyaring Kaca Buchner
  • Air ProCorong Nyaring Kaca Buchner
  • Air ProCorong Nyaring Kaca Buchner
  • Air ProCorong Nyaring Kaca Buchner

Corong Nyaring Kaca Buchner

Model:HSCG-1511

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Corong Nyaring Kaca Buchner                               


Gelsonlab HSCG-1511 Laboratory Borosilicate Corong Nyaring Kaca Buchner


 

Fitur:

Corong Filter Buchner Kaca
24/40 Gabungan ing sisih ndhuwur lan ngisor
Digawe saka kaca bermutu



Spesifikasi:


Corong, Silinder
O.D. saka Ndhuwur (mm) Dhuwur awak (mm) Dawane gagang (mm)
20 60 60
25 65 65
32 75 75
38 80 80

40 80 80


Panas Tags: Corong Nyaring Buchner Kaca, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.