Produk

Piranti Eksperimen Sel Daniell
  • Air ProPiranti Eksperimen Sel Daniell

Piranti Eksperimen Sel Daniell

Aparat Eksperimen Daniell Cell kasusun saka cangkir plastik transparan, cincin seng, tuwung keramik, pipa tembaga, piring posisi, lan batang penghubung elektroda positif lan negatif, sing bisa digunakake kanggo nuntun output saiki. Ukuran umume udakara 75 * 130mm diameteripun.

Model:HSCE-006

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aparat Eksperimen sel Daniell                          


Gelsonlab HSCE-006  School Teaching equipment Aparat Eksperimen sel Daniell


 

Deskripsi Produksi:

 

Bentuk dhasar sel Daniel kanggo mulang batere kimia.
Produk kasebut kasusun saka cangkir plastik transparan, cincin seng, tuwung keramik, pipa tembaga, piring posisi, lan batang penghubung elektroda positif lan negatif, sing bisa digunakake kanggo nuntun output saiki. Ukuran umume udakara 75 * 130mm diameteripun.
Kanggo jumlah larutan seng sulfat ing cangkir plastik, cangkir keramik dadi jumlah larutan sulfat tembaga, disambungake liwat cangkir keramik sing bisa tembus menyang rong jinis elektrolit, rong prabédan potensial elektroda, saéngga aliran elektron, sing ngasilake arus. Pucuk tabung tembaga yaiku elektroda positif, lan ujung cincin seng yaiku tiang negatif.
Cathetan: lokasi bagean bisa dipanggonke kanthi piring posisi.
Bisa bebas milih kirim sambungan plug pisang biasa utawa pos sambungan plug pisang sing aman.
Panas Tags: Peralatan Eksperimen Daniell Cell, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.