Produk

Tester Meter PH Bluetooth Nirkabel
  • Air ProTester Meter PH Bluetooth Nirkabel
  • Air ProTester Meter PH Bluetooth Nirkabel

Tester Meter PH Bluetooth Nirkabel

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tester Meter PH Bluetooth Nirkabel


Gelsonlab HSLI-019 Wireless Bluetooth Pocket Digital PH Meter Tester Aquarium LCD Pen Monitor PH 0.0-14.0 PH kanthi ATC, Kontrol Banyu lan ph Kualitas, Kolam Renang, Ngombe Rumah Tangga lan Banyu Akuarium


Meter pH Bluetooth nirkabel kinerja tinggi, cocog kanggo smartphone Android utawa tablet, kalibrasi 1 nganti 5 poin, menu persiyapan ngemot 14 pilihan, akurasi: 0,002pH.

Fitur:
â € ¢ Meter Bluetooth Bluetooth nirkabel cocok kanggo ngukur pH, mV lan suhu cairan.
â € ¢ Kalibrasi 1 nganti 5 poin kanthi pangenalan otomatis buffer USA, NIST lan DIN.
â € ¢ Koefisien suhu solusi menehi ganti rugi kanggo conto banyu murni lan referensi
PH nganti 25 ° C.
â € ¢ Kompensasi suhu otomatis njamin maca sing akurat sajrone kabeh kisaran.
â € ¢ Fungsi maca otomatis kanthi otomatis lan ngunci titik pungkasan pangukuran.

â € ¢ Wacan Interval kanthi otomatis ngirim data pangukuran menyang memori utawa printer.


Panas Tags: Tester Meter PH Bluetooth Nirkabel, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.