Produk

Meter pH lemah
  • Air ProMeter pH lemah
  • Air ProMeter pH lemah
  • Air ProMeter pH lemah
  • Air ProMeter pH lemah
  • Air ProMeter pH lemah
  • Air ProMeter pH lemah

Meter pH lemah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter pH lemah                                                  


Gelsonlab HSGT-057 Meter pH Lemah, Kit Tester Lemah 3-in-1 kanthi Uji Kelembapan, Cahya lan PH kanggo Taman, Farm, Lawn, Indoor & ruangan


Fitur:

3-IN-1 FUNGSI: Sampeyan bisa ngukur kelembapan lemah, nilai pH lan intensitas sinar srengenge. Mupangate sampeyan nandur kembang, tanduran lan tuwuh sehat lan kuwat (Penguji lemah iki mung bisa digunakake ing lemah, ora bisa digunakake kanggo nyoba cairan apa wae)
Gampang digunakake: Cukup lebokake probe menyang lemah udakara 2-4 inci, lan sampeyan bakal bisa maca
COMPACT FOR INDOOR & OUTDOOR USE: Ngerti kapan nyiram, nyetel pH, utawa ngganti cahya kanggo kembang, tanduran ing njero ruangan lan ruangan
ORA DIPERLUKAN BATERAI: Ora butuh batre utawa listrik, pasang banjur waca
AKURAT ILMIAH: Probe sensitif bisa ngrasakake owah-owahan lemah lan ngirim rincian menyang konduktor, nampilake nilai sing akurat kanggo sampeyan
Katrangan produk
Werna: C
 
Spesifikasi:

Bahan: plastik + campuran + komponen elektronik

Ukuran: 25.5x6x4.5cm / 10.04x2.36x1.77in

Bobot net: udakara 90g

Akurasi pangukuran: 0,1


Panas Tags: Meter pH Tanah, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.