Produk

Meter Ph Benchtop Digital
  • Air ProMeter Ph Benchtop Digital
  • Air ProMeter Ph Benchtop Digital

Meter Ph Benchtop Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digital Benchtop pH meter                       


HSLI-012 Digital Benchtop pH meter


Bench meter Precision benchtop, kalibrasi 1 nganti 5 poin, Kompensasi Suhu Otomatis, menu persiyapan ngemot 9 opsi, akurasi: 0,002pH.

Mode PH:
"Meter pH benchtop presisi dilengkapi tampilan LCD backlit gedhe.
â € ¢ Kalibrasi 1 nganti 5 poin kanthi pangenalan otomatis buffer USA, NIST lan DIN.
â € ¢ Diagnosis elektroda otomatis nuduhake kemiringan pH lan offset.
â € ¢ Kompensasi suhu otomatis njamin maca sing akurat sajrone kabeh kisaran.
â € ¢ Fungsi maca otomatis kanthi otomatis lan ngunci titik pungkasan pangukuran.

Mode ORP:
â € ¢ Kalibrasi offset 1 poin ngidini nyetel nilai sing ditampilake menyang standar sing dingerteni.
â € ¢ Mode millivolt relatif lan absolut nyedhiyakake pangukuran ORP sing bisa dipercaya.

Fitur liyane:
â € ¢ Kalibrasi amarga alarm nyebabake pangguna kanggo kalibrasi meter kanthi rutin.
â € ¢ Menu persiyapan ngidini nyetel klompok buffer pH, jumlah titik kalibrasi, resolusi,
kritéria stabilitas, tanggal lan wektu, mati otomatis, lsp.
â € ¢ Fungsi Reset kanthi otomatis nerusake kabeh setelan bali menyang standar pabrik.
â € ¢ Toko memori sing ditambahi utawa ngelingi maneh nganti 500 set data.
â Antarmuka komunikasi USB kanggo transfer data lan maca interval kanthi tepat wektu.

Spesifikasi


Panas Tags: Digital Benchtop Ph Meter, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.