Produk

Meter PH Genggem
  • Air ProMeter PH Genggem
  • Air ProMeter PH Genggem
  • Air ProMeter PH Genggem
  • Air ProMeter PH Genggem
  • Air ProMeter PH Genggem
  • Air ProMeter PH Genggem

Meter PH Genggem

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter pH genggam


Gelsonlab HSLI-004 Akurasi Dhuwur Kantong Ukuran Meter pH Meter Pena Tester 0-14pH Rentang Pengukuran Kompensasi Suhu Otomatis


RUMAH LAN MAKMAL: Coba coba kabeh saka akuarium nganti masakan omah kanthi meter PH ukuran kanthong iki
RANGE MEASUREMENT LENGKAP: Pangukuran pH 0-14 lengkap lan 0,05 pH kesalahan
KOMPENSASI SUHU OTOMATIS: ATC nyebabake pangowahan suhu kanthi otomatis
PORTABLE lan CONVENIENT: Genggam, desain kaya pena kalebu kasus nggawa lan umur batere dawa

GAMPANG KALIBRASI: Kalebu paket buffer pH 4 lan 6.86. CE / FCC / RoHS Disetujoni


Katrangan produk


Ukuran: Tester PH
Entuk pangukuran pH sing akurat kanthi gampang
Meter PH iki minangka piranti sing sampurna kanggo sampeyan nyoba kaasaman utawa alkalinitas cairan. Kanthi resolusi 0,01pH lan sawetara kesalahan 0,05pH, sampeyan bisa uga akurasi luwih dhuwur tinimbang meter PH liyane.

Cocog kanggo aplikasi rumah tangga utawa laboratorium
Kanthi kisaran pangukuran standar 0-14 pH, meter PH iku cocog kanggo macem-macem tugas. Cara sing terjangkau kanggo nyoba kolam renang, akuarium, banyu keran, utawa sumber banyu alat, pungkasane sampeyan bisa ngerti manawa banyu sing ngombe utawa digunakake bisa ditampa kanthi aplikasi kasebut. Iki uga minangka pilihan sing paling apik kanggo pangukuran dhasar ing laboratorium, dadi pilihan sing cocog kanggo siswa sing njupuk kelas kimia utawa biologi.

Ana ing macem-macem aplikasi kayata: nggawe omah, tes lemah, tes laboratorium, pangopènan akuarium, pengujian solusi cair, pengujian banyu sing bisa diminum lan liya-liyane!


SPESIFIKASI
Range: 0,0 nganti 14,0 pH
Resolusi: 0,1 pH
Akurasi (@ 20 ° C / 68 ° F): ± 0,1 pH
Penyimpangan EMC Biasa: ± 0,1 pH
Kalibrasi: Manual, 1 poin,
Kompensasi Suhu Otomatis: 0 nganti 50 ° C
Lingkungan: 0 nganti 50 ° C (32 nganti 122 ° F);
RH maks 95%
Tipe Baterai: 4 x 1,5V alkali
Umur Baterai: udakara 200 jam panggunaan
Ukuran: 152 x 30 x 21 mm
(5,9 x 1,2 x 0,8 ")

Bobot: 53 g

Panas Tags: Meter PH Genggam, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.