Produk

Tester Meter Ph Digital
  • Air ProTester Meter Ph Digital
  • Air ProTester Meter Ph Digital
  • Air ProTester Meter Ph Digital
  • Air ProTester Meter Ph Digital
  • Air ProTester Meter Ph Digital
  • Air ProTester Meter Ph Digital

Tester Meter Ph Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tester Meter Ph Digital                               


Gelsonlab HSLI-005 Digital Ph Meter Tester 0.01 PH Akurasi Tester Kualitas Air kanthi ATC 0-14 Rentang Pangukuran Kanthi Kothak Plastik kanggo Water House, Hidroponik, Akuarium, Kolam, kalibrasi Paket 6 Buffer Paket

[Portable For Wide Use]: Instrumen jinis pena iki ukurane kompak, bobote mung 1,76oz (50g) sing cocog kanggo panggunaan ruangan utawa omah. Cocog kanggo panggunaan rumah tangga utawa laboratorium; Cocog kanggo nyoba keseimbangan pH banyu ngombe, kolam renang, akuarium, sistem RO, Spa, utawa hidroponik; Cocog kanggo macem-macem aplikasi. Cocog kanggo eksperimen ilmu sekolah bocah. Coba macem-macem banyu botol utawa uga sauerkraut krasan.
[Cepet lan akurat]: Priksa manawa kolam renang, PH hidroponik umum utawa uga banyu sing ngombe duwe saldo PH sing sampurna lan aman kanggo digunakake kanthi akurasi PH Tester. Penguji duwe sensor elektroda sensitif kanggo maca level pH sing akurat. Manual rinci sing kalebu bakal nuduhake sampeyan carane entuk maca sing paling akurat lan stabil.
[Kalibrasi Otomatis]: Meter PH duwe fitur kompensasi suhu otomatis sing nyetel suhu banyu lan kualitas banyu supaya bisa maca PH kanthi cepet. Sampeyan uga bisa calibrate tester kanthi siji tombol tutul mung nggunakake bubuk buffer 4 lan 6.86.
[KOMPENSASI SUHU OTOMATIS]: Ora perlu ngati-ati bab suhu cairan pengujian, amarga PH meter wis nggawe kompensasi suhu otomatis (ATC), saengga bisa kanthi akurat nemtokake nilai PH saka sampel ing suhu apa wae ing sawetara 0 ° C - 80 ° C (32 ° F - 176 ° F).


Katrangan produk


Manungsa waé:
1. Batere tombol ing meter PH kudu diganti kanthi rutin
2.Sawise digunakake, mateni daya ing meter PH, yen ora mesthi nggunakake daya.

Penguji Air Meter PH Digital:
Meter PH iki terjangkau lan migunani kanggo wong sing butuh tester PH kanggo keperluan rumah tangga lan laboratorium. Ora mung cocog kanggo panggunaan rumah tangga utawa laboratorium, uga cocog kanggo nyoba keseimbangan PH banyu ngombe, kolam renang, akuarium, Proyek panganan, sistem RO, Spa, utawa hidroponik.

Spesifikasi:
Ukuran pangukuran: 0,00-14,00 pH
Resolusi: 0,01 pH
Akurasi: 0,01 pH
Baterai: 2X 1.5V LR44 (kalebu)
Kompensasi suhu otomatis: 0-50â "ƒ (32-122â" ‰)
Ukuran: 15.5x2.9x1.6 cm / 6.1x1.1x0.6 inci
Bobot Bersih: 50g / 1,76oz



Panas Tags: Digital Ph Meter Tester, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.