Produk

Thermometer Jendela
  • Air ProThermometer Jendela
  • Air ProThermometer Jendela
  • Air ProThermometer Jendela
  • Air ProThermometer Jendela
  • Air ProThermometer Jendela
  • Air ProThermometer Jendela

Thermometer Jendela

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Jendela


Gelsonlab HSGT-009 Akrilik Transparan ruangan Thermometer, termometer jendela

Bahan kanggo produk: Nelpon produk iki digawe saka papan akrilik transparan 3MM sing kandel. Skala pencetakan nelpon nuduhake manawa inti suhu yaiku PC plastik rekayasa tahan cuaca, lan tutup stainless steel. Struktur produk duwe desain tahan udan.

Panggunaan Produk: Produk duwe pengikat nganggo lem sisi loro 3M. Pengikat bisa ditempelake ing gelas. Produk kasebut bisa diinstal kanthi bener utawa dicopot saka fastener.

Ukuran: D108 mm * TH22mm utawa bisa D150mm

Kemasan: Kemasan kothak pit kulit sapi, struktur desain kemasan bisa dipercaya.

Produk kasebut nginstal kaca lan lawang ing njaba ruangan, lan kanthi gampang bisa ndeleng suhu ruangan saka njero ruangan, sing menehi pandhuan sing apik kanggo urip saben dinane ing njaba.

Panas Tags: Thermometer Jendela, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.