Produk

Thermometer lan Hygrometer Sauna Aluminium
  • Air ProThermometer lan Hygrometer Sauna Aluminium
  • Air ProThermometer lan Hygrometer Sauna Aluminium

Thermometer lan Hygrometer Sauna Aluminium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer lan Hygrometer Sauna Aluminium


Gelsonlab HSGT-010B 5.6cm Termometer lan hygrometer aluminium aluminium

Keterangan: cincin luar paduan aluminium, bisa dioksidasi dadi macem-macem warna, lensa plastik, cangkang ngisor plastik.
Ukuran pangukuran: suhu -20 ~ 50C
Asor 0 ~ 100% RH
Akurasi: +/- 2C; +/- 5% RH (40 ~ 70% RH, ing 25C)
Ukuran: diameter 72mm, total kekandelan 34mm, ukuran inlay mburi: diameter 56mm * 19mm
Cocog kanggo digunakake dhewe utawa ing panel utawa kothak liyane.

Panas Tags: Thermometer Sauna Aluminium lan Hygrometer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.