Produk

Hygrometer Kanthong Plastik
  • Air ProHygrometer Kanthong Plastik
  • Air ProHygrometer Kanthong Plastik
  • Air ProHygrometer Kanthong Plastik

Hygrometer Kanthong Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hygrometer Kanthong Plastik


Gelsonlab HSGT-006 Hygrometer Kanthong Plastik  Dia 48mm

Jeneng produk: pointer microminiature psychrometer
Bahan produk: cincin njaba paduan aluminium (nanging jadikan emas / perak / ireng), wajan plastik (ireng / putih), lensa plastik.
Ukuran pangukuran: 0 ~ 100% RH,
Akurasi: + / - 5 RH (40 ~ 70% RH)
Ukuran produk: diameteripun 48 mmX 20 mm kandel
Pengepakan: tas gelembung
Aspek sing bisa ditrapake: seni lan kerajinan tangan (keramik, POLY nyata, besi tempa, seni kayu, lan liya-liyane) uga bisa digunakake dhewe ing humidor utawa kapal pelembab

Panas Tags: Plasma Hygrometer Pocket, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.