Produk

Hygrometer Genggam Plastik
  • Air ProHygrometer Genggam Plastik
  • Air ProHygrometer Genggam Plastik
  • Air ProHygrometer Genggam Plastik

Hygrometer Genggam Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hygrometer Genggam Plastik


Gelsonlab HSGT-004 Hygrometer genggam plastik dia 10cm

Fitur produk: produk sing digunakake kanggo ngukur asor relatif ing lingkungan, supaya sampeyan bisa ngerteni asor lan imbuhan lingkungan
Ukuran produk: diameteripun 100 mm * 25 mm kenthel
Bahan produk: perak / emas oksidasi njaba paduan aluminium, sawise cangkang plastik ABS, lensa kaca, dial aluminium (garis emisi CD emas), pointer logam baking lacquer ireng, aksesoris cincin tembaga (emas utawa perak),
Ukuran pangukuran: 0 ~ 100% Rh
Akurasi: + / - 5% (40 ~ 70% RH)
Desain permukaan miturut pangowahan syarat pelanggan. Pointer bisa diganti miturut syarat tamu.
Desain produk duwe cincin, gampang digawa utawa digantung tembok, dilebokake desain tembok bolongan tembok gantung, gantung tanpa cincin uga bisa nyandhang tembok kanggo nggunakake produk.

Panas Tags: Hygrometer Genggam Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.