Produk

Hygrometer Rumah Tangga Warna Emas Emas
  • Air ProHygrometer Rumah Tangga Warna Emas Emas
  • Air ProHygrometer Rumah Tangga Warna Emas Emas

Hygrometer Rumah Tangga Warna Emas Emas

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hygrometer Rumah Tangga Warna Emas Emas


GelsonLab HSGT-005B Aluminium kualitas emas warna hygrometer Rumah Tangga Dia 128mm

Keterangan: cincin njaba paduan aluminium dioksidasi dadi emas / perak / ireng, cangkang ngisor plastik lan lensa plastik akrilik
Ukuran pangukuran: 0 ~ 100% Rh
Akurasi: +/- 5% (40 ~ 70% RH)
Ukuran produk: diameter 128mm *, kekandelan 34mm
Produk bisa dipasang ing tembok, uga dilengkapi dhukungan logam, nggunakake meja pendulum,
Produk kasebut duwe diameter mburi 101mm lan bisa dipasang ing panel liyane (kayata papan, piring baja, slate)

Panas Tags: Hygrometer Rumah Tangga Warna Emas Emas, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.