Produk

Jam Dinding Barometer Dia 165mm
  • Air ProJam Dinding Barometer Dia 165mm
  • Air ProJam Dinding Barometer Dia 165mm
  • Air ProJam Dinding Barometer Dia 165mm

Jam Dinding Barometer Dia 165mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jam Dinding Barometer Dia 165mm


Gelsonlab HSGT-041 Jam dinding bingkai emas Barometer Dia 80mm

Fungsi: Produk kasebut minangka instrumen ramalan cuaca rumah tangga cilik (barometer), sing digunakake kanggo ngukur owah-owahan tekanan atmosfer ing lingkungan lan kanthi prédhiksi perubahan cuaca mbesuk miturut tren tekanan tekanan atmosfer.

Fitur Produk: Cangkang plastik cincin njaba emas, permukaan instrumen putih, lensa plastik kanthi ros-rosan tonal emas, skala barometer kanthi tandha perubahan cuaca, bolongan gantung ing sisih mburi bisa digunakake kanggo nggantung tembok. Uga bisa digunakake kanggo header mozaik.

Spesifikasi teknis:

Ukuran pangukuran: 950-1070hPa,

Resolusi: 1hPa

Akurasi pangukuran: +5 hPa (970-1040 hPa), +8 hPa (liyane)

Ukuran produk: babagan AppxD165xTH43mm

Bobot :: Babagan Appx160g

Kemasan: Kothak Putih + Karet Karet

Panas Tags: Jam Dinding Barometer Dia 165mm, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.