Produk

Shaker Decoloration sing Bisa Dipindhah
  • Air ProShaker Decoloration sing Bisa Dipindhah

Shaker Decoloration sing Bisa Dipindhah

Model:HS-TY80B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Shaker Decoloration sing Bisa Dipindhah

Gelsonlab HS-TY80B Shaker timbal balik Shaker Decoloration


 

Shaker digunakake ing institusi medium lan gedhe, perlindungan lingkungan, riset ilmiah, kesehatan masyarakat, pencegahan epidemi, minyak bumi, metalurgi, industri kimia, panganan lan unit liyane, nyedhiyakake alat laboratorium canggih kanggo nambah efisiensi kerja, kanggo nggampangake ilmiah lan personel teknologi saben dina.

Jeneng: Transferable Decoloration Shaker

Model: HS-TY-80B

Jinis gerakan: munggah lan mudhun

Ukuran Platform (mm): 220x170

Rentang kacepetan: 0-80 rpm

Ukuran amplitudo: 10 °

Tegangan: 220V 50Hz

Ukuran (mm): 220x170x100

Bobot: 5kg

Panas Tags: Shaker Decoloration Transferable, Produsen, Suplier, Customized, Massal, Merek, China, Rega murah, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.