Produk

Digital Shaker Orbital Cerdas
  • Air ProDigital Shaker Orbital Cerdas
  • Air ProDigital Shaker Orbital Cerdas

Digital Shaker Orbital Cerdas

Model:HM-MS-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengocok orbital digital sing cerdas

Pengocok orbital digital Gelsonlab HS-MS-1 cerdas




Jeneng: Shaker cerdas

Model: HS-MS-1

Jinis gerakan: Orbital

Ukuran kerja (mm): 420x290

Jinis gulung

Kacepetan jangkepMiwiti wiwitan-300rpm

Gancang nampilakeYa

Timer:0 ~ 99h59min

Ukuran ampli 20mm

Tegangan220V 50Hz

Panas Tags: Digital Shaker Digital Orbital Cerdas, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.