Produk

Balek banyu adus banyu sing males
  • Air ProBalek banyu adus banyu sing males
  • Air ProBalek banyu adus banyu sing males

Balek banyu adus banyu sing males

Shaker banyu kanthi resiprocating digunakake ing institusi perguruan tinggi, perawatan kesehatan, industri kimia minyak bumi, kontrol higienis lan penyakit, ngawasi lingkungan minangka instrumen goyang lan inkubasi kanggo macem-macem senyawa kimia cairan lan kimia padhet kaya biologi, biokimia, sel lan bakteri.

Model:HS-SHA-C

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Balek banyu adus banyu sing males

Gelsonlab HS-SHA-C SHAKING AND HEATING AIR BATH Reciprocating shaker banyu


 

Fitur:

1, kontrol PID mikroprosesor,

2, tampilan digital kanthi suhu nyata

3, kanthi timer otomatis

4, Kinerja isolasi sing apik kanthi tutup atap stainless steel

5, interior stainless steel lan tutup

6, clamp spring universal, digunakake kanggo kabeh jinis botol reagen

7, Digunakake ing institusi perguruan tinggi, perawatan kesehatan, industri kimia minyak bumi, kontrol higienis lan penyakit, ngawasi lingkungan minangka instrumen goyang lan inkubasi kanggo macem-macem senyawa kimia cairan lan kimia padhet kaya biologi, biokimia, sel lan bakteri.

 

Model: HS-SHA-C

Mode goyang: Bales

Ukuran kerja (mm): 490x390x160

Ukuran penjepit: 390x290

Range suhu: RT + 5 ~ 99â „„

Fluktuasi suhu: ± 0,5â "ƒ

Daya pemanas: 2000W

Rentang wektu: 0-120min utawa tanpa watesan



Panas Tags: Shaker banyu, Recomprocating shaker, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.