Produk

Shaker Gas Stabil Shaker
  • Air ProShaker Gas Stabil Shaker

Shaker Gas Stabil Shaker

Model:HS-THZ-82

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengukur suhu stabil bath gas

Gelsonlab HS-THZ-82 Orkital bath gas shaker suhu stabil


 

Fitur:

1, kontrol PID mikroprosesor,

2, tampilan digital kanthi suhu nyata

3, kanthi timer otomatis

4, jendhela pengamatan kaca,

5, interior stainless steel, multi-spring nggunakake, Saluran udara sirkulasi internal
6, digunakake ing akademi, pencegahan epidemi, lsp. Departemen riset ilmiah kanggo biologis, biokimia, sel, bakteri, lsp. Kabeh jinis cairan, osilasi senyawa padat

 

Spesifikasi:

 

Frekuensi Osilasi: wiwiti - 300 kaping / menit
Kisaran suhu: RT- 50â „ƒ
akurasi: ± 1â "ƒ
Gedhe: 20mm
Rentang wektu: 0-120 menit
Daya pemanas: 2000W
Kapasitas muat: 20kg

mode goyang: orbital

Panas Tags: Shaker Gas Stabil, Mandi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.