Produk

Shaker Orbital
  • Air ProShaker Orbital
  • Air ProShaker Orbital

Shaker Orbital

Model:HS-TOS

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Shaker Orbital

Gelsonlab HS-TOS seri Orbital Shaker


 

TOS Orbital Shaker minangka shaker kanthi kecepatan tinggi kanthi teknik motor DC lan brushless langsung kontrol tanpa kendali Siji tombol tutul kanggo operasi sing gampang lan bisa diganti wadhah sing beda Sampeyan bisa ditrapake ing macem-macem laboratorium: ing mikrobiologi, bioteknologi, analisis medis, lsp.

Fitur
Gampang dioperasikake nganggo tombol siji.

Kacepetan variabel antara 50 nganti 300rpm

Motor brushless DC kanggo gerakan sing alus lan kuat

Kapasitas beban maksimal: 3kg


Panas Tags: Orbital Shaker, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.