Produk

Pembersih Vakum Otomatis Mainan
  • Air ProPembersih Vakum Otomatis Mainan

Pembersih Vakum Otomatis Mainan

Liwat transmisi set gir lan kombinasi baffle sing bisa dipindhah ing wektu, Toy Auto Vacuum Cleaner bisa nyadari alangan, ngowahi, koleksi bledug lan tumindak liyane, lan nyadari otomatisasi mekanik. Struktur, prinsip lan aplikasi pembersih vakum dingerteni liwat eksperimen.

Model:HSTM-066

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pembersih Vakum Otomatis Mainan


Gelsonlab HSTM-066 Education Science Pembersih Vakum Otomatis Mainant
 
Through the transmission of gear set and the ingenious combination of movable baffle in time, Pembersih Vakum Otomatis Mainan can realize obstacle avoidance, turning, dust collection and other actions, and realize mechanical automation. The structure, principle and application of vacuum cleaner are understood through experiments.

Panas Tags: Pembersih Vakum Mobil Mainan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.