Produk

Robot Tumbling Diy
  • Air ProRobot Tumbling Diy
  • Air ProRobot Tumbling Diy
  • Air ProRobot Tumbling Diy
  • Air ProRobot Tumbling Diy
  • Air ProRobot Tumbling Diy

Robot Tumbling Diy

Robot Diy Tumbling ngenalake bocah-bocah babagan cara kerja komputer lan gadget sing apik banget, dolanan ilmu uga duwe katrampilan motorik bocah. Ora dienggo! . Gawe kit robot. 3 mode: mode gugur lan tangi, mode dansa, lan mode somersault. Eksperimen ilmu kanggo bocah. Gerakan kompleks saka motor siji. Mbukak 2 batere AA (ora kalebu).

Model:HSTM-026

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Robot Tumbling Diy


Gelsonlab HSTM-026 Tumbling Robot Science Kit DIY Tumbling Robot Toy Experiment Kit lan Science Guide

Robot Tumbling Diy introduces children to the fascinating inner workings of computers and gadgets, the science toy also practices kids fine motor skills. No pun intended! . Build a robot kit . 3 modes: fall and get up mode, dance mode, and somersault mode . Science experiments for kids . Complex motions from a single motor . Requires 2 AA batteries (not included) . Science guide to gears and motors . 8+ .

Panas Tags: Robot Diy Tumbling Robot

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.