Produk

Eksperimen Rekaman
  • Air ProEksperimen Rekaman

Eksperimen Rekaman

Sirkuit eksperimen perekam nggunakake 20-30 detik rekaman swara tunggal lan muter sirkuit terintegrasi. Sirkuit dhasar kalebu osilator, preamplifier mikropon, kontrol gain otomatis, sirkuit filter, sirkuit drive speaker, lan liya-liyane. Iki nduweni teknologi restorasi wicara sing berkualitas lan alami.

Model:HSTM-040

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Rekaman


Eksperimen Perekam Kit Gpslab HSTM-040 DIY

Sirkuit eksperimen perekam nggunakake 20-30 detik rekaman swara tunggal lan muter sirkuit terintegrasi. Sirkuit dhasar kalebu osilator, preamplifier mikropon, kontrol gain otomatis, sirkuit filter, sirkuit drive speaker, lan liya-liyane. Iki nduweni teknologi restorasi wicara sing berkualitas lan alami.

Pencet terus tombol rekaman kanggo micu level dhuwur, lan swara bakal muni saka sungu kanggo mlebu ing negara rekaman. Wektu ngrekam udakara 30 detik. Tutul tombol puter kanggo muter rekaman pungkasan. Liwat eksperimen kasebut, kita bisa ngerti prinsip lan aplikasi sirkuit dhasar kayata ngrekam, nyimpen lan mulihake swara.

Panas Tags: Eksperimen Rekaman, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.