Produk

Robot Ngarep Coding
  • Air ProRobot Ngarep Coding
  • Air ProRobot Ngarep Coding
  • Air ProRobot Ngarep Coding
  • Air ProRobot Ngarep Coding
  • Air ProRobot Ngarep Coding
  • Air ProRobot Ngarep Coding

Robot Ngarep Coding

Coding Home Robot minangka introduksi coding sing apik, amarga dheweke nindakake saben prentah. Dheweke pancen dikontrol sampeyan nalika nuntun dheweke ing saben petualangan lelungan, nalika sampeyan praktek lan sinau sawetara logika lan ketrampilan ngrampungake masalah. Urutan blok biasane nggawe program robot sampeyan. Sampeyan nuduhake dheweke cara pamindhahan (secara harfiah nyelehake ide ing sirahe, utawa helm!).

Model:HS-JS020

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Robot Ngarep Coding


Fitur:
Umur 3+

Kit Coding

C.H.R.1.S. nuruti pandhuan sing diwenehake, maju, kiwa lan tengen kanggo nggayuh tujuan sing dipengini. 3 tingkat blokir, blok lan swara lan blok blok dalan bisa nambah rasa seneng.
 
Robot Ngarep Coding is a great introduction to coding, as he moves with each command. He is totally controlled by you as you guide him on each travel adventure, while you are practising and learning some great logic and problem solving skills. The block sequence is basically programming your robot. You are telling him which way to move (literally putting the ideas in his head, or rather his helmet!).

Mbukak:
3 x baterai AA kanggo Robot
4 x batere AA kanggo Coding Panel
(Baterai ora klebu)

Kalebu:
â € ¢ C.H.R.1.S. Robot Coding
â Panel Kontrol
â 20 Blok Gerakan Coding
â € ¢ Kertu Pemblokiran
â € 16 Card Game (Kertu 2 Sisih)
â € ¢ Peta (2 Sisih)
â Manual Instruksi

Panas Tags: Robot Coding Ngarep, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.