Produk

Struktur Bangunan Diy
  • Air ProStruktur Bangunan Diy

Struktur Bangunan Diy

Struktur bangunan diy nggunakake strip plastik lan macem-macem konektor, sing bisa dipisah dadi macem-macem bentuk omah lan jembatan miturut instruksi kasebut. Liwat eksperimen splicing, kita bisa ngerti stabilitas bentuk segitiga lan pengetahuan konstruksi struktur bingkai.

Model:HSTM-039

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Struktur Bangunan Diy


Struktur Bangunan Gelsonlab HSTM-039 Kit Bangunan DIY Science kanggo Anak

Struktur bangunan diy nggunakake strip plastik lan macem-macem konektor, sing bisa dipisah dadi macem-macem bentuk omah lan jembatan miturut instruksi kasebut. Liwat eksperimen splicing, kita bisa ngerti stabilitas bentuk segitiga lan pengetahuan konstruksi struktur bingkai.

Panas Tags: Struktur Bangunan Diy, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.